Inspiring Connections

Inspiring Connections

1. december [ONLINE]

Velkommen

til endnu et spændende Inspiring Connections arrangement.

Som altid vil arrangementet være bygget op af 

  • Velkomst
  • 1-2 korte oplæg eller foredrag
  • Speed-samtaler
  • Musikalsk indslag
  • Fri ”mingling”

Optimisten og filosoffen – Med-mennesket på arbejde

Vi træder ind på livets scene som spæde. Gennem vores forældres og omsorgspersoners scenekunst, dannes vi til at kunne spille statister, bi-roller og hovedroller. Som til enhver Hollywood film høre sig, præmierer og anmeldelser, men i nutidens perfekthedskultur og konkurrencestat er dagligdage blevet konstante præmierer og anmeldelse. I modsætning til Hollywood filmene, anmeldes din livsoptræden ikke af få medier. Anmelderretten har alle fået gennem en virkelighed der påstår at direkthed, ærlighed og feedback er godt for menneskets konstante udvikling.

Så dystert syntes livsvilkåret for det moderne menneske at være, og resultater afspejler sig i statistikkerne for vores mentale sundhed og den arbejdsrelaterede stress.

I et dialogbaseret foredrag sætter Optimisten Henrik Mathiasen og Ledelsesfilosoffen Michael Andersen skarpt på, hvordan vi kan acceptere og anerkende livet, træffe valg og handle i livet, eller gå til grunde i livet.

Med afsæt i optimismen, filosofien og den kliniske psykologi, vil de belyse med-mennesket som medarbejder og sætte rollerne på scenen fri.

Læs mere om Michael og Henrik  på siden Oplægsholdere.

Morten Schebye – Slip din mentale håndbremse

Selvindsigt er ikke hårdt arbejde. Det skal bare give mening og man skal kunne se gevinsten, men også kende dit ”hvorfor” i forhold til din modstand.

Morten er skaber og ejer af Q10-Solution.

Han er manden bag udviklingen af Q10-Solutions metode og har med kurser, workshops og foredrag praktiseret metoden i flere år med stor succes, både for borgere i kommuner og på ledelsesniveau.

Morten er blevet omtalt som den danske Tony Robbins, og kan med sin direkte og umiddelbare tilgang gøre meget komplicerede ting enkle og forståelige.
Han elsker at gøre hjernen til en positiv aktør, og under titlen “Slip din mentale håndbremse” som et gennemgående tema for alle hans kurser er, at gøre den enkelte til herre sit eget liv.

Læs mere om Morten på siden Oplægsholdere.

Hasse Sørensen – Kog firma på et søm

Der er mange udfordringer og udgifter når du vil starte for dig selv – et firma eller en fritidsforretning. 
Med lidt bondesnuhed og lidt frækhed kan du barbere udgifter og besværet med alt det kedelige administration og marketing ned til omkring 10%.

Hasse har været ‘jordemoder’ ved utallige firmafødsler, og har de seneste år hovedsagligt fokuseret på de aller mindste konsulentvirksomheder, vinduespudsere og pandekagesælgere. 
Som han siger: “Det er sjovere at arbejde med nogen der har 5.000 kroner at starte firma for, end dem der har 5.000.000”.

Han kan øse af erfaring, snuhed og frækhed i det uendelige, og kommer gerne ind på de skæve løsninger, langt uden for boksen.

Læs mere om Hasse på siden Oplægsholdere.

Franciska

Franciska er en vaskeægte rockmamma. Hun er sangskriver, komponist og en vanvittig stærk sanger. Normalt står hun på scenen, med et fantastisk band bag sig. Stilen er oldschool rock og der er tryk på! Teksterne har stærke budskaber og melodierne er ørenhængeden (Udtalt af musikkyndig på DR Tv). MEN…

Idag, som noget særligt her hos Inspiring connections, optræder Franciska alene og sangene er droslet HELT ned til bare en guitar, et klaver og en smuk vokal.

Du vil kunne opleve Franciska fortælle historierne bag hendes sange (og de er ikke kedelige), smurt godt ind i god gang nordjysk humor. Advarsel: Der kan dog forekomme lidt alvor indimellem.

Forvent nærværende, ærlige og dybde fortællinger, ørehængende sange, alt sammen båret igennem af en stærk vokal.

Læs mere om Franciska på siden Artister.

Tilmelding arrangement