Inspiring Connections

Inspiring Connections

Online 16. februar 2021 kl. 18.30

Velkommen

Som altid vil arrangementet være bygget op af 

  • Velkomst
  • 1-2 korte oplæg eller foredrag
  • Speed-samtaler
  • Musikalsk indslag
  • Fri ”mingling”

Hannelise Bjertnes – Smid masken og se verden igennem dine egne øjne

Vi mennesker er rigtig dygtige til at følge strømmen. Vi bliver kærligt guidede ind i et mønster som vi tror er det eneste rigtige. Hvad nu hvis der også findes andre mønstre eller andre måder at være i livet på?

Hvad mon der ville ske hvis vi lige stoppede op et øjeblik – og turde mærke hvad vi egentlig havde lyst til bag den flotte maske?

Hvordan kan du opnå frihed, mere overskud, mere energi bedre samvittighed, mere nærvær samt mere livsglæde – ved at blive bevidst om hvad der er vigtig for dig.

Forestil dig du har 100 legoklodser at gøre godt med hver dag – hvordan bruger du dem? Og hvordan ville det være hvis du selv kunne bestemme hvad du brugte dem til?

Jeg kan ikke ændre din verden på 30 min – men jeg kan love dig jeg kan inspirere dig til forstå hvor meget du selv kan gøre – uden at det koster noget. Det hele starter med dig og dine tanker. Mit mål er at du går fra mit oplæg med en nysgerrighed og forståelse for at den omsorg du giver dig selv – er nøglen til at du kan smide masken.

Du kan læse mere om Hannelise på siden Oplægsholdere.

Heather Hill

Heather Hill, der normalt består af Julie Frey, Anders Frey og Simon Voigt, optræder her som duo med Julie og Anders Frey. Sangene er skrevet og komponeret af Julie og er inspirerede af virkelige mennesker og rigtige oplevelser.

Teksterne er på engelsk, og lydlandskabet i musikken bliver ofte sammenlignet med blandt andre Norah Jones og Tina Dickow.

Læs mere på siden Artister.

Se teaser her.

Inspiring Connections nyheder

Vi har nogle spændende nyheder, som vi vil bruge et par minutter på at introducere:

  • Inspiring Connections bliver en forening. Dette bliver ikke en begrænsing for dig, på nogen måde, men kan åbne nogle nye muligheder.
  • Lokalnetværk: I Køge er der blevet vist interesse for at oprette en lokalafdeling af Inspiring Connections, og flere byer kan følge.
  • Vi sætter vores eget sociale netværk på pause, og inviterer jer til at melde jeg ind i gruppen på Facebook: facebook.com/groups/inspiringconnectionsdk.
  • Vi har skabt en side til podcasts, og inviterer alle til at lytte – og ikke mindst til at bidrage: inspiringconnections.dk/podcasts.

Tilmelding

Ved tilmelding bliver du samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Det kan du altid framelde dig i bunden af mailen.