Inspiring Connections

Inspiring Connections

Online 16. marts 2021 kl. 19.00 - ca. 20.30

Velkommen

Som altid vil arrangementet være bygget op af 

  • Velkomst
  • 1-2 korte oplæg eller foredrag
  • Speed-samtaler
  • Musikalsk indslag
  • Fri ”mingling”

Lai Yde

En ny verden?

Mange snakker om at “den gamle verden” er død, men det er meget få der har et bud på hvad den nye verden egentlig kan byde på!? 

Heldigvis faldt en psykologiprofessor for mange år siden over en mærkværdig indsigt – at vi mennesker navigerer efter vidt forskellige værdisæt – som gør at vi nemt kan misforstå hinanden… Fordi vi – kort sagt – har vidt forskellige opfattelser af hvad er godt og dårligt – rigtig og forkert! 

Her er fire værdisæt (ud af de otte som modellen består af):

Nogle drømmer om magt, kontrol og total dominans – både fysisk og mentalt – men mangler empati og evnen til at behovsudsætte.

Andre drømmer om stabilitet, orden og tryghed. De følger reglerne, efterlever gamle dyder men frygter forandringer og uvished…

Andre igen drømmer om succes, prestige og en kometkarriere med masser af luksus og statussymboler. De er innovative og drevet af “større vækst” – men ved ikke altid hvordan de egentlig har det i maven følelsesmæssigt… 

Andre drømmer om indre fred, fordragelighed, kærlighed og lighed for alle. De søger fællesskabet og konsensus, men kommer ofte til at se verden igennem en forsimplet “offer/krænker” optik – og hvor de altid har rollen som “redder”…

Disse fire kerneværdier har både styrker og svagheder – og når man kender dem, er det langt nemmere at forstå hvorfor folk handler som de gør. Man kan nemmere acceptere andre, når man forstår deres største drøm og største frygt.! 

Læs mere om Lai på siden Oplægsholdere.

FRANCISKA

Franciska er en vaskeægte rockmamma. Hun er sangskriver, komponist og en vanvittig stærk sanger. Normalt står hun på scenen, med et fantastisk band bag sig. Stilen er oldschool rock og der er tryk på! Teksterne har stærke budskaber og melodierne er ørenhængeden (Udtalt af musikkyndig på DR TV). MEN…

Med på scenen har Franciska, Jon Kobberup på Lead guitar, Jacob Dreyer på trommer, Parnuuna Thornwood på kor/guitar og Søren Leo Kronvold på Bas/kor.

Du vil kunne opleve Franciska fortælle historierne bag hendes sange (og de er ikke kedelige), smurt godt ind i god gang nordjysk humor. Advarsel: Der kan dog forekomme lidt alvor indimellem.

Forvent nærværende, ærlige og dybde fortællinger, ørehængende sange, altsammen båret igennem af en stærk vokal.

Læs mere om Franciska på siden Artister.

Tilmelding

Ved tilmelding bliver du samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Det kan du altid framelde dig i bunden af mailen.