Inspiring Connections

Inspiring Connections

Nykøbing Falster 18. maj 2020 kl. 17.00

Velkommen

Som altid vil arrangementet være bygget op af 

  • Velkomst
  • 1-2 korte oplæg eller foredrag
  • Speed-samtaler
  • Musikalsk indslag
  • Fri ”mingling”

Mette Schnipper – Livets Små og Store mirakler

Det bliver med garanti ikke kedeligt, der kommer en masse små og store muligheder på bordet.
For dem der ønsker at være med til at udfordre mig, på at vende det fra tristhed til disse mirakler jeg ser alle steder, da det er individuelle valg vi selv træffer, kan man hurtigt komme i dialog derfor Relation og Sparring.
 
Læs mere om Mette på siden Oplægsholdere.

10 000 Bees

En fra Texas, en fra København. Sange på engelsk og dansk. To guitarer, der ringer om kap. Vokalharmonier, der klinger så du ryger op i loftet. Drive, swing, glæde og blues.

Feel the buzz …

Aimee Bobruk: Sangerinde og sangskriver fra Austin, Texas. Tre albums i eget navn. Aimee har desuden leveret tekster til en lang række sange i det europæiske Melodi Grand Prix, ligesom hun har skrevet sange med blandt andre danske Hush og Jens Lysdal.

René Gummer: Ni albums med originalt materiale er fundamentet for en konstant turné i Danmark og over hele USA. René er også USA-korrespondent på Weekendavisen og laver podcasts og radio til DR om USA.

Læs mere om 10.000 Bees på siden Artister.

Friserhuset

Friserhuset er stillet til rådighed for den frivillige social indsats. Huset er velegnet til oplæg, det er handicapvenligt og kan rumme max. 100 pers.

Frisegade 25
4800 Nykøbing Falster

Tilmelding åbner når vi har flere detaljer på plads.