Inspiring Connections

Inspiring Connections

Online 18. maj 2020 kl. 19.00 – ca. 20.30

Velkommen

Som altid vil arrangementet være bygget op af 

  • Velkomst
  • 1-2 korte oplæg eller foredrag
  • Netværkssamtaler
  • Musikalsk indslag
  • Fri ”mingling”

Henrik Westergaard – Bliv din egen videofotograf

Hvad er din historie og hvordan vil du gerne fortælle det?

De unge har for længst lært at det handler om at være fysisk online hele tiden.

Nu skal du også med! Med din mobiltelefon kan du selv skabe indholdet til dine private eller professionelle sociale medier, men det er ikke lige meget hvordan du gør.

Henrik giver gode råd til hvordan du selv kan gøre det professionelt, men giver også eksempler på hvordan du IKKE skal gøre.

Henrik er journalist og videofotograf, og arbejder med at fortælle historier gennem video, lyd og tekst. Henrik har gennem 28 år arbejdet med journalistik på landsdækkende og lokale radiostationer. Henrik tilbyder også kurser i mobilvideo som fysiske- eller onlinekurser.

Læs mere om Henrik på siden Oplægsholdere.

10 000 Bees

En fra Texas, en fra København. Sange på engelsk og dansk. To guitarer, der ringer om kap. Vokalharmonier, der klinger så du ryger op i loftet. Drive, swing, glæde og blues.

Feel the buzz …

Aimee Bobruk: Sangerinde og sangskriver fra Austin, Texas. Tre albums i eget navn. Aimee har desuden leveret tekster til en lang række sange i det europæiske Melodi Grand Prix, ligesom hun har skrevet sange med blandt andre danske Hush og Jens Lysdal.

René Gummer: Ni albums med originalt materiale er fundamentet for en konstant turné i Danmark og over hele USA. René er også USA-korrespondent på Weekendavisen og laver podcasts og radio til DR om USA.

Læs mere om 10.000 Bees på siden Artister.

Tilmelding

Ved tilmelding bliver du samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Det kan du altid framelde dig i bunden af mailen.