Inspiring Connections

Inspiring Connections

Online 2. marts 2021 kl. 19.00 - ca. 20.30

Velkommen

Som altid vil arrangementet være bygget op af 

  • Velkomst
  • 1-2 korte oplæg eller foredrag
  • Speed-samtaler
  • Musikalsk indslag
  • Fri ”mingling”

Mads Sebbelov

I samtalen med Mads Sebbelov hører vi om hans eget personlige sorgarbejde, efter han mistede sin datter Josephine i foråret 2020 efter et hjertesvigt.

Mads deler ud af sin viden, og giver råd og vejledning i forhold til, hvordan vi som mennesker kan håndtere vores egen sorg, når vi mister et nært familiemedlem, samt hvordan vi bedst håndterer andres sorg.

Vi taler om døden og organdonation, og om hvorfor det er så vigtigt at få taget hul på den samtale, inden lynet måske en dag slår ned.

”Det kommer jo aldrig til at ske for mig”, sådan tænker de fleste – og derfor er der mange der viger tilbage for at forholde sig til egen død eller andres, for det er hårdt at skulle forholde sig til sin egen dødelighed, og tanken om at skulle miste andre der står os nær. Mads vil gøre os klogere på, hvordan man gør det, og hvad det i sidste ende hjælper – for den enkelte og for de andre menneskers familiemedlemmer, der desperat håber på et mirakel, inden de må tage afsked med deres kære med sygdom eller organsvigt.

Læs mere om Mads på siden Oplægsholdere.

Heather Hill

Heather Hill, der normalt består af Julie Frey, Anders Frey og Simon Voigt, optræder her som duo med Julie og Anders Frey. Sangene er skrevet og komponeret af Julie og er inspirerede af virkelige mennesker og rigtige oplevelser.

Teksterne er på engelsk, og lydlandskabet i musikken bliver ofte sammenlignet med blandt andre Norah Jones og Tina Dickow.

Læs mere på siden Artister.

Se teaser her.

Tilmelding

Ved tilmelding bliver du samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Det kan du altid framelde dig i bunden af mailen.