Inspiring Connections

Inspiring Connections

ONLINE 2. november 2021 kl. 19.00 - ca. 20.30

Velkommen

Som altid vil arrangementet være bygget op af 

  • Velkomst
  • 1-2 korte oplæg eller foredrag
  • Netværkssamtaler
  • Musikalsk indslag
  • Fri ”mingling”

Mai Mortensen

Unges seksualitet

Mai giver et indblik i sit arbejde som seksualunderviser.
Som forælder kan det være svært at forholde sig til sine børns seksualitet. Der er mange udfordringer, som de unge i dag skal navigere i. Den lettilgængelige porno, sociale medier og deling af nøgenbilleder. Det kan være vanskeligt at gennemskue hvordan man råder sine børn bedst muligt. 
I dette oplæg vil Mai fortælle om de emner hun anser som de vigtigste, når hun rådgiver udskolings-elever om seksualitet. Hun vil beskrive nogle af de metoder hun bruger, samt dele sine erfaringer om, hvad de unge selv er mest optagede af.
Glæd dig til en aften hvor vi sætter ungdommens seksualitet på dagsordenen.

Jean-Lorentz Lafontaine

Historien om Marquis de Sade

Marquitomanen – billedkunstneren og et ordblindt forfatterskab

Jean-Lorentz Lafontaine vil fortælle om hvordan et naboskab til den den gamle celebrity, Marcel de Sade, blev til et umage venskab. Et venskab der flere gange der blev sat på prøve, da han som ordblind blev bedt om, at skrive sandheden om den mand, som de fleste kender som Den Falske Marquis. For hvorfor – og hvordan – skriver man overhovedet som ordblind? Ikke mindst hvordan får man sandheden ud af en mand der er kendt som lystløgner? Og hvad gør man når ikke alt er lige glorificerende som den historien pressen har dyrket i årtier? Kan man overhovedet tillade sig at nævne detaljer fra hans mentalerklæring, der vil gavne forståelsen for hvorfor manden blev som han gjorde, men som måske er for privat til at komme frem?

Tilmelding

Ved tilmelding bliver du samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Det kan du altid framelde dig i bunden af mailen.