Inspiring Connections

Inspiring Connections

Køge 4. januar 2022 kl. 17.00 - ca. 20.00

Velkommen

Som altid vil arrangementet være bygget op af 

  • Velkomst
  • 1-2 korte oplæg eller foredrag
  • Netværkssamtaler
  • Musikalsk indslag
  • Fri ”mingling”

Kim Schwartz

Tre Akkorder & Sandheden

Kim Schwartz medvirker til dette arrangement med fortællinger og refleksioner om sit liv, de forskellige beslutninger han har taget i løbet af sin karriere som sanger.

Kim siger selv, at det vigtigste for ham er og har igennem hele hans musikalske tid været familien og at hans sange har en historie der handler om det virkelige liv, mennesker, op og nedturene, kærligheden. Det er Ikke så vigtigt om hans sange lige rammer beatet eller tiden. Han venter stille og roligt på at tiden kalder på hans sange.

Kim startede sin karriere som dansktop-sanger, men har gennem sit liv ændret genrer og tekster, og bruger sine musikalske evner som talerør for de ting han ser i verden, som han synes bør tænkes over og have opmærksomhed.

Vi vil igennem arrangementet komme ind på det at være mønsterbryder, at holde fast i det som man føler, er rigtigt for en, også selvom det ikke giver en masse penge. Om livet, døden, kærligheden og ensomheden, og hvis vi er heldige, krydrer han det med nogle sange fra forskellige tidspunkter i hans liv.

Det bliver en aften med fokus på det at være menneske, og et bud på hvordan livet kan takles set igennem Kims øjne.

Sted

Café Åsen
Gammel Køgegaard 3A
4600 Køge

cafeaasen.dk

Tilmelding

Kommer snart

Tilmelding

Ved tilmelding bliver du samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Det kan du altid framelde dig i bunden af mailen.