Inspiring Connections

Inspiring Connections [ONLINE]

5. november kl. 18.30

Velkommen

til endnu et spændende Inspiring Connections arrangement.

Som altid vil arrangementet være bygget op af 

  • Velkomst
  • 1-2 korte oplæg eller foredrag
  • Speed-samtaler
  • Musikalsk indslag
  • Fri ”mingling”

[ ONLINE EDITION ]

Velkommen til en hyggelig aften i godt selskab – hjemme hos dig selv!

Find snacks frem, og sæt dig godt tilrette i sofaen med en kop kaffe eller et glas vin. Tænd for skærmen og lad spændende oplæg, speed-samtaler og god musik strømme ind. 

Giv dig selv en friaften med inspiration og nye connections.

Tiden er ændret til 18.30 – ca. 20.00, hvorefter der er fri mingling på vores nye sociale netværk Inspiring Connections Network.

Dorte Bukdahl – Gode løsninger på svære sociale problemer

I sit oplæg vil Dorte fortælle om sin kommende bog ”Gode løsninger på svære sociale problemer”. Hun vil give sit bud på, hvordan vi kan nytænke det sociale arbejde i Danmark, herunder hvad det vil kræve af politikere, ledere, fagprofessionelle og af borgerne selv.

Hun peger på, at der er brug for et opgør med styringsoptimismen og med de programbaserede sociale indsatser. Og der er i stedet brug for en pragmatisk og realistisk tilgang til styring og udvikling af indsatser. Her er der lokale frihedsgrader til at designe sin indsats og borgerens egne drømme om et godt liv er udgangspunkt for arbejdet.

Hun kommer endvidere med bud på centrale redskaber, som sociale entreprenører kan gribe ud efter, når de designer nye velfærdsløsninger.

Læs mere om Dorte på siden Oplægsholdere.

Frederik Rasmussen – Glem alt om den perfekte karriere

Min ambition med oplægget er at give folk inspiration og refleksion. Med oplægget håber jeg at folk går derfra med et indtryk at vejen til ’drømmejobbet’ kan være en rodet og ugennemtænkt en af slagsen. Og det er der slet ikke noget galt i. Samtidig vil jeg gerne inspirere folk, gennem mine refleksioner, til at gribe de muligheder der opstår hen ad vejen. De bedste oplevelser i mit liv har været når jeg har ageret med et åbent sind og på baggrund af hvad der gjorde mig gladest. For mig handler det om at finde glæden og meningen i selv de mest basale jobs, og særligt ét har dannet grundlag for mange af mine refleksioner. Dem håber jeg kan inspirere folk til at komme godt på vej, uanset hvor i deres karriere de befinder sig.

Læs mere om Frederik på siden Oplægsholdere.

The Russian-Icelandic Folkblues Duo, Tatiana Pykhtina and Thor Bragason

Så har vi endelig en mulighed for at høre den russiske sangerinde, Tatiana Pykhtina. 

En russisk sjæl med et dansk sind leverer sange, som rammer lige ind i hjertet på en både russisk, engelsk OG dansk måde. 

Hun kommer med en fantastisk Islandsk guitarist, Thor Bragason, som digter videre på sangene med sit fingerspil. 

Vær klar til en unik oplevelse og masse følelser udenpå tøjet! 


Kontakt-info:
https://m.facebook.com/Tatiana-Pykhtina-162814294436942/ 

Tilmelding senest 5. november kl. 17.30

Du modtager link på email umiddelbart inden arrangementet starter. (Tjek evt. spam hvis du ikke ser den i din inbox.)