fbpx

Inspiring Connections

Artister

10.000 BEES

En fra Texas, en fra København. Sange på engelsk og dansk. To guitarer, der ringer om kap. Vokalharmonier, der klinger så du ryger op i loftet. Drive, swing, glæde og blues.

Feel the buzz …

Aimee Bobruk: Sangerinde og sangskriver fra Austin, Texas. Tre albums i eget navn. Aimee har desuden leveret tekster til en lang række sange i det europæiske Melodi Grand Prix, ligesom hun har skrevet sange med blandt andre danske Hush og Jens Lysdal.

René Gummer: Ni albums med originalt materiale er fundamentet for en konstant turné i Danmark og over hele USA. René er også USA-korrespondent på Weekendavisen og laver podcasts og radio til DR om USA.

Kontakt-info:

Mail: rg@renegummer.dk

Tlf: 31329699

www.tenthousandbees.com

www.aimeebobruk.com

BYORN GOLD

Bjørn Guldager arbejder i det daglige med projektledelse, strategi og forandring, og er en ivrig foredragsholder om f.eks. det at netværke.

Bjørn startede i marts (og driver fortsat) en af de største danske Corona hjælpegrupper på Facebook som en velgørenhedsaktivitet.

Derudover optræder han både online og i virkeligheden under kunstnernavnet BYORN GOLD med egne sange samt populære covers.

Se https://www.facebook.com/groups/LokalHjaelpDanmark og www.facebook.com/ByornGold

Deodato Siquir

Deodato Siquir fra Mozambique leverer sofistikeret musik, der kombinerer traditionelle afrikanske rytmer med cool skandinavisk jazz, spillet med stor færdighed, så det resulterer i en unik og levende lyd suppleret med Siquirs bløde poetiske sang på sit modersmål Shaangan – Tsonga, portugisisk og engelsk med universelle temaer. ., Fred, kærlighed og velstand.

Deodato blev født i en musikalsk familie i 1975. Han voksede op i Maputo og lærte sig selv at spille på et hjemmelavet trommesæt bestående af skraldespande og andre forhåndenværende komponenter. 

Han blev medlem af det første band Escolinha Vamos Brincar i 1988. I en alder af 15 optrådte han med professionelle orkestre.

Fra 1990 til 2000 i arbejdede Deodato som sidemand for Jasde, Eloy Vasco, Mateus Vilanculos, Hot Lads, Jaguar Mondlane, Zamoc Stars, Baba Harris, Tchika Fernando, Paulo Wilson, Stewart Sukuma, Leman Pinto og Dua Maciel. Deodato samlede grupper som Mozafro, der udførte originalt materiale, og som i 1999 bidrog til projektet Musik fra Mozambique, udgivet af det svenske label Caprice Records.

År 2000 bidrog Deodato til organiseringen og indspilningen af ​​samlings albumet Mozambique Relief, der byder på finske og mozambikanske musikere. Albummet skabte midler og bevidsthed om ofrene for årets ødelæggende oversvømmelse.

Deodato flyttede til Skandinavien (Sverige og Danmark) i 2001 og udnyttede det store netværk af samarbejdspartnere, han havde oprettet gennem årene. Han blev hurtigt en af ​​jazz- og verdensmusikscenens mest efterspurgte sidemen. Som bandleder udgav han i 2007 Balanço og i 2011 skabtes Mutema med Siquirs percussive, vokale og kompositoriske talenter et stænk i den internationale verdensmusik / jazzarena. Pladerne klatrede hitlisterne og indtog en plads i World Music Europas Top Ti.

“Deodato Siquir’s infectious smile and livewire live performances are likely to spread beyond the circle of admirers he has established in Scandinavia since 2001.” Daniel Brown – Mondomix

Kontakt-info:

 www.deodatosiquir.com

FRANCISKA

Franciska har i løbet af de sidste 4 år udgivet en EP (Another life), to plader (“Franciska” og “Here´s to us”) og her senest, under Corona krisen, en single kaldte: “Corona getaway”. Ikke nok med det – Der er også en ny plade på vej.

Sidst Franciska optrådte alene, på den måde, hun skal gøre det her hos os, er et helt år siden på Tranum Strandgård Kunst og kulturcenter. Der fik hun efterfølgende ordene her med på vejen: “Magisk, rørende, nærværende, smukt, ægte og dybt autentisk, var blot nogle af ordene fra publikum efter årets 3. Koncert. Franciska leverede, og brændte stærkt igennem, med en stærk vokal – sin egen musik!”

Franciska Wingreen
Contact@franciskarock.com
www.franciskarock.com
facebook.com/Franciskawingreen
+4561662681

Find mig på 64 forskellige streaming tjenester verden over. Søg på Franciska og den udgivelse du ønsker at lytte.

Udgivelser:
2016 “Another life” (EP).
2018 “Franciska” (Album).
2019 “Here’s to us” (Album).
2020 “Corona getaway” (Single)

 

Heather Hill

Heather Hill, der normalt består af Julie Frey, Anders Frey og Simon Voigt, optræder her som duo med Julie og Anders Frey. Sangene er skrevet og komponeret af Julie og er inspirerede af virkelige mennesker og rigtige oplevelser.

Teksterne er på engelsk, og lydlandskabet i musikken bliver ofte sammenlignet med blandt andre Norah Jones og Tina Dickow.

Parret bor på Fanø, hvor de har eget musikrum/hjemmestudie i deres stråtækte Fanøhus.

Med to børn, to katte og en hund, krævende jobs og politisk engagement bliver der alligevel tid til at optræde med musik i forskellige sammenhænge, for, som Julie synger i en af sine sange: “I just hurry the fuck up”.


facebook.com/heatherhilldk

Spotify

Kim Schwartz

Kim startede i 1995 som professionel kunstner/sanger/sangskriver og hittede med sangen KØGE TORV. Han har siden da skrevet mere end 200 sange og udgivet 9 album.

Kim har medvirket i utallige TV optrædener og koncerter, samt live med og uden band på alt lige fra Tivoliscener til større festivals. Han har også medvirket i Dansk Melodi Grand Prix flere gange.
Kim har også arbejdet i Nashville USA on and off igennem de sidste 20 år som led i at udvikle sin sangskrivning og menneskekendskab på tværs af landegrænser.

Kim s seneste album Håndbog For Kærester 2013 fik både 4 og 5 stjerner af diverse anmeldere, men druknede desværre lidt I andre udgivelser I DK dette år.

I 2020/2021 har Kim 25 års jubilæum og takker sangen om Køge torv, som startede det hele for mere end 20 år siden – fordi den har givet ham mulighed for at arbejde med det, som han holder mest af, nemlig sangskrivning og det at optræde og sprede budskaber om livets erfaringer som iagttager, mand, far og menneske.

Kontakt-info: kimschwartz1@mac.com eller telefon: 20218168

John Mutombo

Johan Mutombo er guitarist og vokalist fra Congo, og startede med at spille i kirken i en alder af 15 år, på det tidspunkt begyndte han også at spille i forskellige bands som Mbilia Bel og Wenge Musica.

Han rejste til Kenya hvor han boede i mere end ti år og arbejdede med mange forskellige store kenyanske musikere.

John Mutombo bor i Danmark nu, hvor han samarbejder med musikere som Isildo Novela, Deodato Siquir, Kim Jesus og mange andre.

John spiller folk-music fra Congo.

Link : https://www.youtube.com/watch?v=g5Yx8So5gDo
Kontakt-Info: jmut075@gmail.com
Foto af Jacob Crawfurd

Maria Manuela

Maria Manuela er klar med sin længe ventede debut EP, Freedom Time. EP’en indeholder en smuk håndfuld sange, der vidner om både modenhed og søgen efter det autentiske hos den Århus-baserede sangskriver. (se mere på Spotify: Maria Manuela – Freedom Time.)

Maria Manuela har gennem de sidste år været en aktiv del af et århusiansk sangskrivermiljø der i stadigt stigende grad interagerer med sangskrivermiljøer rundt omkring i Europa, og hun spillede i 2013 bl.a. en række koncerter i Berlin. På scenen er hun nærværende og autentisk i sit udtryk og med sin smukke og ganske personlige vokal inviterer hun publikum ind i intens og nærværende stemning.

Sangene, der er på engelsk, handler om kærlighed, længsel og frihed til at være sig selv, og det er jo ikke usædvanligt i sig selv, men Maria Manuelas måde at gøre det på ér usædvanlig. På den gode måde.

Se og lyt mere på www.mariamanuela.dk

Spotify: Maria Manuela – Freedom Time

MOD SOLEN

Mod solen er en Duo som består af Brian Høiberg og Kristina Nordahl. Den musik de spiller ligger inde for singersongwrite-genren med en lille strejf af jazz, pop og blues. Igennem musikken rammer de alt lige fra den sprudlende livsglæde til humor, selvironi og melankoli.

De spiller i forbindelse med deres optræden hos Inspiring Connections udelukkende deres egen musik, men ellers spiller de ofte på strandcafeer og til private fester, hvor de laver en blanding af egne numre og covernumre af kunstnere som Tina Dickow, Lisa Ekdahl, Hindi Zarah, Maria Key, Norah Jones, Bob Marley, TV2, Kim Larsen, Anne Linnet, Sanne Salomonsen, Søs Fenger, Jack Johnson, Ed Sheeran, Katie Melua, Bill Withers, danseorkestret, Jason Mraz m.fl.

De optræder også med band hvor de laver mere dansevenlig musik.

SANDER STENDERUP

Sander Stenderup er en dansk sanger og sangskriver, der siden teenageårene har sunget og skabt inderlige kærlighedsmelodier fra hjertet. Lyrisk sjælefyldt og hengiven talentfuld, Sanders musik trænger ind og inspirerer.

Sander har netop udgivet sit første album ”Light”. Albummet udforsker den fine rejse gennem kærlighed, medfølelse og personlig vækst.

Hans musik er en afspejling af hans åndelige rejse, inspireret af dybe oplevelser og forskellige indsigter og lærdomme fra hele verden.

Med en dygtig kombination af vokal og guitar, løfter han den åndelige kraft med sjælefulde kærlige sange som ‘Mother’ og beroliger vores travle sind med bløde toner i sangen ´Closer’ – og tilbyder en unik rejse og dybde, som sjældent er at opleve.

Lyt på Sanders Spotify profil her: shorturl.at/BH249

Kontakt-info:

sstenderup@gmail.com

tlf: 2494 5794

Vi kom lige forbi

“Vi kom lige forbi” opstod under corona nedlukningen i foråret 2020.  Gunnar Blaschke, journalist og lommepoet, sad i sin lejlighed i bjergene i Filippinerne, hvor han tilbringer de danske vintre og kunne ikke komme med fly til Danmark. Michael Jørgensen var hjemsendt fra sit job som musiklærer på Hørsholm Lilleskole. Gunnar skriver blandt andet digte om livets forunderlighed og Michael ville gerne sætte musik til nogle af disse. Via messenger blev det til 25 sange i løbet af et par måneder. Siden er samarbejdet fortsat og der kommer hele tiden nye sange til repertoiret. Sangene, der handler om, hvordan vi lever vores liv, fremføres af Michael,  guitar og sang (tv)  og Michael Jørgsholm, kontrabas. Begge er erfarne musikere og genren er Folk Pop med inspiration fra både blues og rock, ofte med et humoristisk islæt.

The Russian-Icelandic Folkblues Duo, Tatiana Pykhtina and Thor Bragason

Så har vi endelig en mulighed for at høre den russiske sangerinde, Tatiana Pykhtina. 

En russisk sjæl med et dansk sind leverer sange, som rammer lige ind i hjertet på en både russisk, engelsk OG dansk måde. 

Hun kommer med en fantastisk Islandsk guitarist, Thor Bragason, som digter videre på sangene med sit fingerspil. 

Vær klar til en unik oplevelse og masse følelser udenpå tøjet! 


Kontakt-info:
https://m.facebook.com/Tatiana-Pykhtina-162814294436942/