fbpx

Inspiring Connections

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Styrk dit barns trivsel og selvværd

29. marts kl. 17:30 - 20:30

Gratis

Foredraget er til dig som forælder, bedsteforælder eller kommende forælder, der:

o   Ønsker (mere) viden samt redskaber til, hvordan du hjælper dit barn med at styrke troen på sig selv

o   Ønsker at støtte barnet til mere selvtillid, mere mod, så han/hun tør mere og udvikler sig til at blive mere selvsikker og robust.

o   Af og til (eller ofte) føler sig utilstrækkelig, frustreret eller handlingslammet i rollen i forhold til barnet

o   Har et barn (eller måske flere) der virker trist, ked af det, nervøs for at læse højt eller fremlægge for klassen – eller er usikker på sig selv, lektierne eller andre ting

o   Ønsker konkrete, ’hands-on’ metoder og lette øvelser.

Der kan være flere ting, der fylder og udfordrer barnet, fx konflikter, mobning, utryghed, præstationsangst, nervøsitet, ingen eller få venner, ikke vil eller tør deltage i sociale arrangementer, mangel på selvtillid osv. Det gør det særligt svært som forældre, når vi både ser, hører og mærker vores børns smerte, utryghed, ensomhed, manglende tro på og tillid til sig selv. Når vi skal lytte til det, der er svært i deres liv – og når gråden og tårerne vælter frem, så de nærmest ikke er til at trøste igen. Eller når de råber og skriger, smækker med døren eller kaster med ting i vrede og frustration.

Få inspiration og redskaber til at styrke dit barns trivsel og selvtillid i et autentisk og kærligt foredrag krydret med anekdoter, humor og selvironi. Du inviteres ‘ind bag scenen’ til et helt almindeligt liv fyldt med faglig viden og erfaringer samt personlige og til tider pinlige, sjove og ‘fejlfulde’ oplevelser og historier. Undervejs får du lærerige metoder, illustrationer og lette øvelser, så du kan blive en stærk rollemodel, der guider og støtter dit barn til at få det bedre, blive gladere, mere selvsikker og robust. Det gør det lettere og sjovere at være barn/teenager i en udfordrende verden.

Heidi Holmskov Larsen er en 45-årig kvinde med en BA i pædagogik og cand.comm. Hun er adfærdsdesigner, mentor, NLP coach og NLP psykoterapeut og ønsker at hjælpe mennesker med at udvikle deres potentiale og øge deres selvtillid og selvværd. Hun har særlig interesse for at styrke børn og unges livsglæde og selvtillid samt virksomhedsudvikling i kommunikation, konflikthåndtering og coaching.

Du kan læse mere om Heidi på siden Oplægsholdere.

 

Du er naturligvis velkommen til at medbringe mad og drikkevarer, men kan også bestille pastasalat som vil stå klar til arrangementet

Pastasalat med humus (vegetar)
Indeholder salat, pasta, majs, ærter, gulerod, røde peber, ost i tern, røde løg, agurk, sort oliven og cherry tomater.
64,00 DKK

Pastasalat med kylling
Indeholder salat, pasta, majs, ærter, gulerod, røde peber, ost i tern, røde løg, agurk, sort oliven og cherry tomater.
64,00 DKK

Bestilles og betales på MobilePay 31502015 senest mandag den 27. marts.
Skriv navn og hvilken salat du ønsker i beskeden, fx “Ingrid Nielsen, humus”.

Detaljer

Dato:
29. marts
Tidspunkt:
17:30 - 20:30
Pris:
Gratis

Sted

INSP!
Slagteristræde 9
Roskilde, 4000
+ Google Maps

Tilmeldingen er lukket