fbpx

Inspiring Connections

Anders Witzel

Hvor forsvandt de rigtige mænd hen?

“Min kæreste er strid – hun bestemmer hele tiden. Hun bestemmer indretningen derhjemme, hvordan jeg skifter ble på vores barn og alt muligt andet!”

“Min mand er en vatpik. Han kan ikke finde ud af at tale om sine følelser. Han er lukket og tager aldrig initiativ til noget som helst!”

— Sådan taler mænd og kvinder om hinanden i dag. Det er ikke svært at se, hvorfor parforhold går i stykker og der er flere singler, skilsmisser og mere utroskab end nogensinde før. Mændene oplever, at kvinderne har taget magten. Kvinderne oplever, at de ikke er sammen med en (rigtig) mand. Men det er der en god forklaring på. Og en enkel løsning på. Kvinder har nemlig ikke lyst til at dominere hele tiden. Og mændene har ikke lyst til at fremstå vattede.

HVAD SKAL DER TIL?

I dette oplæg fortæller MandeMentor Anders Witzel, hvordan vi er havnet, dér hvor vi er. Han afslører, hvordan århundreders kulturelle udvikling har ledt til, at mænd ikke tager styring, men trækker sig – og kvinderne er nødt til at tage over. Anders fortæller også, hvad det er for et arbejde mænd og kvinder nu står over for, hvis vi skal ændre på den ulykkelige udvikling, så vi igen kan mødes som mand og kvinde, med alt det lækre, det kan indebære, når vi hver især udfylder vores rolle på den rigtige måde.

DET HER FÅR DU

Lær hvordan en mand kan lægge sin pleaser-tilgang fra sig – og træde i karaktér som en maskulin og moderne udgave af den klassiske gentleman – så han kan ‘have kvindens ryg’. Eller hvordan en kvinde kan bygge sin mand op, så hun ikke bare vil se ham vokse med opgaven, men også mærke, hvordan hun positivt kan påvirke ham til at ‘bære’ hende gennem ild og vand.