fbpx

Inspiring Connections

Oplægsholdere

Anders Witzel

Anders Witzel er 43 år og MandeMentor. Han er uddannet lifecoach, parterapeut og præstationscoach fra Københavns Universitet. Gennem de sidste 15 år har han gennemført mere end 3000 udviklingsforløb med både mandlige og kvindelige klienter – og brænder for at genfinde balancen mellem det maskuline og feminine i individet såvel som i samfundet.

Kontakt-info:

Du kan læse mere om Anders Witzel og hans arbejde på www.mandementor.dk – og hvis du vil have fat på ham, er hans telefonnummer 30250209.

Asbjørn Jensen

Asbjørn Jensen er Cand. Scient. Pol. med speciale i filosofi fra Københavns Universitet. Han underviser og er ekspert i retorik og storytelling med over 25 års erfaring. Han hjælper fagfolk med at forbedre deres retoriske evner og få deres budskab igennem fra scenen på en engagerende og effektiv måde.

Det hele begyndte da han som udvekslingsstudent i Nevada, USA, tog valgfaget ’Speech’, og vandt den lokale highschool konkurrence. Derefter kørte han rundt hele året med sin lærer og deltog i en masse public speaking konkurrencer. Han blev den første udlænding til at vinde California League i præsentationsteknik/public speaking. Og siden det år, for over 25 år siden, er hans kærlighed til public speaking, retorik og storytelling ikke stoppet.

Efter tiden i USA, begyndte  han at studere medicin på Københavns Universitet, men afsluttede med en Kandidatgrad i socialvidenskab med speciale i filosofi.

I øjeblikket uddanner han fagfolk, forskere, politikere og iværksættere i præsentationsteknik, public speaking og storytelling, samt det at få deres budskab igennem.

Han har lavet masser af workshops, keynotes og coaching for en lang række kunder, inkl. United Nations, Københavns Universitet, Panum, Kræftens Bekæmpelse, Djøf, Mission East, Danmarks Tekniske Universitet, Folketinget, og mange andre.

Kontaktoplysninger:

Kontakt og booking

Er du interesseret i at bestille en workshop, keynote, eller vil du blot vide mere? Så er du velkommen til at skrive en besked eller ringe til mig.

Website
www.asbjornspeaks.com

E-mail
asbjornspeaks@gmail.com

Telefon
(+45) 29 92 18 33

Asger Lindholdt

Asger Lindholdt har oprindeligt en baggrund som ingeniør og PhD, men har de sidste 5 år hjulpet mange hundrede mennesker, organisationer, virksomheder, entreprenører, akademikere og TEDx talere til at formidle deres historier og viden. 

Websites
asgerlindholdt.com 
talerne.dk  
LinkedIn profil

Birgitte Baadegaard

Birgitte Baadegaard er uddannet cand.merc. og har de første år af sit arbejdsliv haft en traditionel karriere. Da hun var i 30’erne, fik hun en søn, der var syg, og vendte derfor livet på hovedet: sagde sit job op, blev hjemmeløbende for 2 små børn, en bonusdatter, to hunde, et hus og en omkringfarende mand, der nu pludselig var ene-forsørger.

Siden har hun haft sit eget firma, har smadret sin pension, arbejdet med karrieresparring og outplacement, skrevet bøger og kronikker – og har med årene lagt sit fokus næsten udelukkende på kvinders plads i samfundet – herunder kvinders stemme, både i liv og ledelse.

I 2019 udkom hun med sin seneste bog ManiFEST for kvinder, der går i dybden med bl.a. de emner, vi skal vende til dette arrangement.

I øjeblikket er hun i gang med en ny Master på Jung Instituttet i København, hvor hun med udgangspunkt i dybdepsykologien både griber fat i kvindebevidsthed og vores kollektive paradigme – herunder forholdet mellem mænd og kvinder, i såvel hjemmet som på arbejdsmarkedet.

Kontaktinfo:

Birgitte Baadegaard
Forfatter – cand.merc – talerør og brobyggerske
Tlf. 29275348
Insta: https://www.instagram.com/birgittebaadegaard/?hl=da
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/birgittebaadegaard/
Facebook: https://www.facebook.com/birgitte.baadegaard

Cecilie Haldbo Gredal

Cecilie Gredal har 10 års erfaring som leder i skolevæsenet og forskellige bestyrelsesposter, har bidraget til en indgående viden om ledelse, forandrings- og læringsprocesser.

I 2015 startede Cecilie sin virksomhed i eget navn, og siden har mange ledere været igennem hendes populære lederudviklingsforløb, hvor der arbejdes med kunsten at få sine talenter i spil og kunne stå stærkt i sit personlige lederskab.

Kontakt-info
kontakt@ceciliegredal.dk
www.ceciliegredal.dk

Dorte Bukdahl

Dorte Bukdahl er leder af Copenhagen Dome, der er et videnscenter for socialøkonomi forankret I den socialøkonomiske virksomhed Grennessminde. Dorte rådgiver socialøkonomiske virksomheder om forretningsudvikling og bidrager til den aktuelle debat om udviklingen af det sociale område gennem artikler, konferencer mv. Dorte er uddannet cand.scient.pol og har tidligere været kontorchef i Socialforvaltningen i Københavns Kommune og analysechef i KL.

Kontakt-info
Copenhagendome.dk
Mobiltelefon: +45 25324614
E-mail: db@gminde.dk

Dorte Glerup

Dorte Glerup har drevet GLERUP HR de seneste 11 år og de seneste 8 år sammen med hendes mand gennem 25 år Johnny Rejmer. Sammen skaber de SUNDE og GLADE mennesker, der performer bedre – både professionelt og privat.
 
Dortes økonomiske baggrund, solide erhvervserfaring, gode forretningsforståelse – og hendes menneskelig tilgang, er din garanti for balancen mellem det ‘bløde’ og den hardcore business.
 
“Lev ikke for det arbejde, du har
Arbejd for det liv, du vil ha'”
 
Kontaktinfo

Frederik Rasmussen

Frederik er uddannet Cand.Merc.Pol fra CBS og har kombineret det med en Bachelor i Political Science på Trinity College Dublin.

Grundet sin danske / irske baggrund har han vekslet sin opvækst og uddannelse mellem Danmark og Irland. Samtidig har han altid haft et internationalt perspektiv og en nysgerrighed overfor andre kulturer, oplevelser og mennesker. Sammen med sin nysgerrighed er Frederik også en enorm reflekterende person, og det munder ud i en lyst til at dele indsigt og lære fra andre mennesker.

Kontakt-info

Frederik Rasmussen
Email: fredras24@gmail.com
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/rasmussenglobal/
Twitter: @Fred_2030

Hannelise Bjertnes

Hannelise er en kvinde på 54, som har været gift i 24 år. Hun har to voksne børn som begge bor i København. Hun blev skilt for 5 år siden, og bor i dag i Middelfart med sin nye kæreste og synes livet er en fest.

Hannelise har en NLP coach uddannelse fra 2011 og har siden da haft omkring 10.000 coaching timer med en masse forskellige kunder. Hun er 100% selvstændig og har været det siden 2011.

Hendes store passion her i livet er mennesker og hun elsker at få lov til at hjælpe mennesker med at udvide deres viden omkring NLP-mindset’et.

Før Hannelise blev selvstændig var hun verden rundt og lavede forandringsledelse ifbm. implementering af et nyt IT system. Hun lever på en meget glad og accepterende frekvens – og det vil hun gerne bibringe alle.

Kontakt-info
TwoMinds
Hannelise Bjertnes
hlb@twominds.dk
www.twominds.dkl

Hasse Sørensen

Hasse er en vaskeægte rebel, og går hellere end gerne imod strømmen.

Som grafisk designer har han mødt utallige ‘selvstartere’ over de sidste 30 år – kunder som var ved at starte virksomhed, freelance, rockband eller forening, og lige skulle bruge et logo, nogle visitkort og en hjemmeside. 

Som en bi der bærer pollen med rundt, tog han iværksættererfaringer med fra kunde til kunde, og krydrede med sin egen kreativitet. Idag er hans primære funktion at være iværksætterrådgiver, men typisk for rebellen er det ikke for de smarte startups der har millioner med i baggagen, men for tatovøren uden lokale, kokken uden køkken og håndværkeren uden firmabil. Jo færre midler der er at gøre godt med, desto mere kreativ må man være!

Selvom det kan lyde som “smart-i-en-fart” er hans vigtigste filosofi at det må aldrig være teoretisk: Ethvert råd skal kunne omsættes i praksis, her og nu.

Hasse er medstifter af Inspiring Connections.

Kontaktinfo
Telefon: +45 31 50 20 15
E-mail: hej@rebelinc.dk
Web: rebelinc.dk
Spångatan 7
211 44 Malmö

Henrik Mathiasen

Henrik Mathiasen præsenterer sig selv som ”erklæret optimist” og har gennem årene inspireret en perlerække af danske og udenlandske virksomheder i optimismens mentale værktøjer. Under sine foredrag og gennem sine bøger dokumenterer han, hvordan personer opnår mere succes både personligt og professionelt gennem et bevidst valg om en optimistisk tilgang.

Som alle andre har Henrik Mathiasen også oplevet modgang. Men det er ikke modgangen i sig selv, der definerer os – det er derimod måden, hvorpå vi håndterer den modgang, livet tildeler os. Henrik Mathiasen har taget den inspirerende rejse fra at være en usikker stammer til at være en yderst populær foredragsholder og underviser i det danske erhvervsliv. Dette er i sig selv en nærmest naturstridig bedrift. Herudover er han vært for Award Showet for Årets Optimister, der hylder de danskere, som på inspirerende vis har trodset modgang. Blandt vinderne kan nævnes Kasper Schmeichel, Søs Egelind, Ole Henriksen, Dar Salim, Lars Larsen & Bodil Jørgensen.

Henrik Mathiasens elsker begreberne ”Infotainment” og ”klog underholdning”. Det må og skal være underholdende at lære nyt, hvorfor humor og storytelling er en væsentlig del af hans foredrag. Henrik har sat en dyd i at gøre komplicerede emner simple. Er det for indviklet eller fylder teorien for meget, så kommer målsætningerne aldrig ud at leve. Så det er i øjenhøjde med publikum, der får leveret en køreklar opskrift på at blive optimister – og der er fuld smæk på inspirationen.

Kontakt-info
Telefon: 2182 6263
Mail: hm@optimisten.dk
www.optimisten.dk

Henrik Westergaard

Videofotograf og journalist

Far til 3 store unger og gift på 21. år. Bor ved Præstø.

Henrik har arbejdet med at fortælle historier gennem video, lyd og tekst siden 1992. Gennem 28 år har han arbejdet med journalistik på landsdækkende og lokale radiostationer. Henrik tilbyder også kurser i mobilvideo som fysiske- eller onlinekurser.

Kontaktinfo:

henrik@monkeysound.dk

https://www.linkedin.com/in/henrik-westergaard

31 33 15 66

Jannie Ditte Jacobsen

Jannie D. Jakobsen er uddannet indenfor arbejdsmiljø, projektledelse og kvalitative interview teknikker, og disse områder bruger hun, når hun hjælper andre med hvordan de kan skabe de bedste forudsætninger for det gode og glade liv.
Via sin virksomhed ‘Glad krop – godt liv’ gør hun også brug af sine uddannelser inden for yoga, mindfulness, stresscoaching, sundhedsfaglig kommunikation og fysioterapi, når hun hjælper folk med at vende blikket ind ad.
Hun hjælper folk ved at koble sin teori og erfaring til med få og små justeringer, at skabe et mere positivt liv.

Kontakt oplysninger
Jannie Ditte Jacobsen
Indehaver af Glad krop- Godt liv
Mob: 24669625

Jean-Lorentz Lafontaine

Jean-Lorentz Lafontaine er en 48-årig selvudnævnt boheme, der gerne bryder samfundets gængse normer. Fra barnsben var han klassens særling, der på grund af sin ordblindhed tog skolegangen så let, at hans far konstaterede, at han var glad for at betale til privatskolen, så Jean-Lorentz i det mindste sov syv timer i døgnet. Skolen kvitterede med at bede ham ikke at gå op til eksamen i tysk og fysik.

I ungdomsårene blev han uddannet blomsterdekoratør hos blomsterkunstneren Tage Andersen. Siden har han tumlet rundt med det ene projekt efter det andet, fra dekoratør, oldfrue og professionel dragqueen. De sidste 14 år har han arbejdet som togfører hos DSB, og ved siden af drevet en forening til at hjælpe udsatte børn i Kenya. Dette fik ham til at skrive bogen En sang om Afrika, der blev startskudet til et ordblindt forfatterskab.

http://jean-lorentz.dk/

Jonas Harold Jørgensen

Jonas er 31 år og et uformelt, positivt energibundt, som er draget af at udvikle sig selv og andre.

Den skabertrang har gjort, at han bla. kan skrive: Podcast-vært, medarrangør i tidligere Danmarksmesterskab i Militær Forhindringsløb og meget mere på sit CV.

Men mest af alt er Jonas familemenneske & farmand for sine 2 døtre.

Jonas kalder sig selv for relationsskaber og velgørenheds-Iværksætter.

Relationsskaberen ligger som en naturlig del af Jonas’ DNA og med mange års erfaring fra salgsverdenen mener han at “Relationsskaberen” er Alpha Omega når du vil sælge til en potentiel kunde og han coacher andre i salg.

“Velgørenheds-Iværksætteren” stammer fra Jonas drive for, ikke kun at gøre en forskel, men også at være “forskellen” i hans eget og andres liv. Jonas driver et privat spinninghold, som de sidste 2 år har doneret + 20.000,- til KnækCancer ved, at deltage i et 24 timers event for KnækCancer. Fællesskab knækker ikke kun cancer, det knækker også koden til succes!

Fællesskab går igen i hans “hjertebarn”: RunTogether Danmark, som er et motionsløb til fordel for Børns Vilkår & BørneTelefonen. På 1 år og 5 måneder er løbet fra Vestegnen blevet afholdt 4 gange, samt 3 små stafetløb, som har gjort det muligt at donere næsten 100.000,- ubeskåret til de børn, som har hårdt brug for voksne der lytter igennem BørneTelefonen.

Har du deltaget i netværk i København/Storkøbenhavns området har du måske mødt Jonas før, da han er en stor tilhænger af netværk i netværksgrupper og netværk på de sociale medier.

Kontakt-info:
LinkedIn: Jonas Harold Jørgensen       Mail: jonasharold@outlook.com

Jørgen Larsen

Jørgen er i sin tidlige ungdom uddannet som blikkenslager og VVS montør – men fandt efter svendeprøverne ud af, at det ikke var det, han skulle arbejde med resten af sit liv. Han gik efterfølgende ind i detailhandelen, hvor butikslivet var omdrejningspunktet i mange år, inden han kom til Coop Danmark som Personalekonsulent og senere HR-Chef for DagliBrugsen med ansvaret for 425 butikker og 7500 medarbejdere samt som del af kædeledelsen.

Ganske kort ser Jørgen CV i forhold til arbejdet med andre indenfor personlig udvikling således ud:

  • Certificeret sorg- og krisevejleder – 2022
  • Masterclass i organisationspsykologi – 2019
  • ICF Gestaltcoach – 2014
  • Gestalt Psykoterapi (2 år) – 2012
  • Kompetenceudvikling for ledere – 2012
  • Stresscoach – 2010
  • Stress- & trivselsvejleder – 2009

 

Kontaktinfo:

COMENT
Maglehøjvej 11, Hellested – 4652 Hårlev
W: coment.dk  | M: kontakt@coment.dk  |  T: +45 6046 3550

Kim Schwartz

Kim startede i 1995 som professionel kunstner/sanger/sangskriver og hittede med sangen KØGE TORV. Han har siden da skrevet mere end 200 sange og udgivet 9 album.

Kim har medvirket i utallige TV optrædener og koncerter, samt live med og uden band på alt lige fra Tivoliscener til større festivals. Han har også medvirket i Dansk Melodi Grand Prix flere gange.
Kim har også arbejdet i Nashville USA on and off igennem de sidste 20 år som led i at udvikle sin sangskrivning og menneskekendskab på tværs af landegrænser.

Kim s seneste album Håndbog For Kærester 2013 fik både 4 og 5 stjerner af diverse anmeldere, men druknede desværre lidt I andre udgivelser I DK dette år.

I 2020/2021 har Kim 25 års jubilæum og takker sangen om Køge torv, som startede det hele for mere end 20 år siden – fordi den har givet ham mulighed for at arbejde med det, som han holder mest af, nemlig sangskrivning og det at optræde og sprede budskaber om livets erfaringer som iagttager, mand, far og menneske.

Kontakt-info: kimschwartz1@mac.com eller telefon: 20218168

Lai Yde

Lai er uddannet skuespiller, der dog hurtigt videreuddannede sig til integral erhvervskonsulent med speciale i “de svære samtaler” – hvor han oversatte 6 skuespillerværktøjer til ledere i erhvervslivet. Værktøjerne kan oversætte alle skrevne manuskripter til “fysiske karakterer” – han har igennem 15 år oversat hele Ken Wilbers integrale system til skuespil. Det gør at man nemmere og hurtigere kan forstå selv komplekse teorier og modeller fordi man kan se, høre og føle dem levende på scenen. Mentale teorier får pludselig krop, hjerte, hjerne og ånd!

Kontakt-info

Kontakt: https://www.linkedin.com/in/laiyde/
Hjemmeside: humandirection.dk

Lars Hendriksen

Lars Hendriksen er 52 år, uddannet Software Ingeniør, og har arbejdet med teknik og IT-udvikling siden 1994, blandt andet i München.

Lars har siden 2015 arbejdet med Mobilvideo, og holder bla.a. kurser i redigering af videoer på mobilen. Lars driver idag Kontorhotellet og Studiet Værftet.biz I Køge, som er et moderne Film- og Videostudie med 2 store greenscreens. Studiet har blandt været optagested for Starwars Fanfilmen “Schrouded Destiny”.

Udover at mestre teknikken, så er Lars en aktiv sejler og Open Water svømmer, og en aktiv netværker i bla. Rotary.

Kontakt-info
Værftet.biz v/Lars Hendriksen
Carlsensvej 4
4600 Køge
Tlf: 2216 0483
Mail: Lars@Vaerftet.biz

Lene Fischermann

Lene Fischermann formålsdrevet direktør i Tuning8 People, ICF certificeret teamcoach, NLP Master i coaching, ledercoach, karriererådgiver og certificeret i talenttesten TT38. Lene coacher og rådgiver ledere og medarbejdere til at tage personligt ansvar i den vedvarende proces det er, at skabe en arbejdsplads, hvor folk glæder sig til at komme på arbejde hver dag. Visionen er at skabe stærke fællesskaber, hvor folk passer på hinanden. Lene lægger vægt på at skabe bevidsthed, indsigt og forståelse for de menneskelige psykologiske dynamikker, der opstår mellem mennesker individuelt såvel som i teams. Forandringer bliver skabt gennem vedvarende implementering.

Lene er kendt for at have en VEDHOLDENDE, KÆRLIG & DIREKTE coachingstil. Kunderne siger, at Lene er kreativ, utraditionel, udfordrende og fyldt med en smittende energi, som får dem ud over rampen og i mål.

Kontakt-info
Mobil 60802293
lene@tuning8people.dk
https://tuning8people.dk

Lise Grastrup

Lise Grastrup er uddannet arkitekt og arbejder med grafisk facilitering i forskellige afskygninger. Hendes virksomhed ”Tanke til Streg”, er knap 7år gammel. Typiske kunder er store virksomheder, kommuner eller uddannelsesinstitutioner, som gerne vil blive skarpere til at formidle – via visuelle virkemidler.

Lise Grastrup
Guldborgvej 13, 5. sal.
2000 Frederiksberg
Mail: lise@tanketilstreg.dk
www.lisegrastrup.com
Tlf.: 51207689

Louise Lind

17 år i medicinal branchen har gjort Louise i stand til at finde den simple vej igennem det komplekse. Med LEAN-tools, ledersparring, teamfacilitering og visuelle teknikker i rygsækken hjælper hun med at skabe forudsigelighed i den fremtid der kommer susende imod os som mennesker og virksomheder, med fremtidsforskning som navigation og empati som grundsten. Louise faciliterer superteams, som er klar til en fremtid med mennesker, træning og teknologi i fokus – Hendes tools er enkle templates og visual thinking, der skaber ro, retning og frihed til at tænke.

Kontakt-info:
Hjemmeside: www.louiselind.dk
Det Visuelle Rum,
Havnsøgårdsvej 45,
4591 Føllenslev
Mail: Louise@louiselind.dk
Tlf: 28 18 79 18

Mads Hyldig

Mads Hyldig er krigsveteran og psykolog med ekspertise i hjernen.

Han bruger sin praktiske og teoretiske erfaring til at hjælpe ambitiøse forretningsfolk med at håndtere den stress, der helt naturligt vil være i deres liv, i stedet for at flygte fra den.

Mads er medstifter af virksomheden Mindcamp, som er samarbejdspartner til flere af verdens største virksomheder bl.a. Securitas & MAN Energy Solutions.

Kontakt-info
Mail: Mads@mindcamp.dk
Tlf: 28691488

Mads Sebbelov

Mads er oprindeligt uddannet maskiningeniør, og har arbejdet for store firmaer som HOFOR, COWI og Haldor Topsøe, foruden hans egen ingeniørvirksomhed MS Consult.

Efter at have fundet ud af, at hans ikke var tilfredsstillende hverken arbejdsmæssigt eller privat, og han søgte hjælp via psykoterapien, begyndte han at uddanne sig til psykoterapeut selv.

Efter en 4 årig uddannelse som psykoterapeut med et analytisk fundament indenfor biopsykologien, tog han springet, og startede i 2019 op som selvstændig psykoterapeut med virksomheden ’Sund stress’.

Her hjælper Mads andre med at fremme stressreducerende adfærd og følelsesmæssig intelligens, ved at kombinere og anvende coaching og mentoring teknikker fra erhvervs – og sportslivet med psykoterapiens verden ved at arbejde med integrerede udviklingsprocesser, stressterapi og coaching, problemløsende psykoterapi, psykomentoring og parterapi.

Efter at Mads mistede sin datter Josephine i foråret 2020 pga. et hjertesvigt, har han arbejdet sig igennem sin sorg, og er i dag ivrig fortaler for organdonation som et aktivt fravalg, i stedet for som det er i dag, et aktivt tilvalg.

Kontakt info:

Mobil: +45 4081 8582

Email: Kontakt@msebbelov.dk

Hjemmeside: www.msebbelov.dk

Mai Mortensen

Mai er uddannet pædagog, seksualvejleder og har en Mastergrad i Sexologi. Pt. i gang med at læse en kandidatgrad i Pædagogisk Antropologi.

Hun har arbejdet på socialpædagogiske institutioner siden 2006, med stort fokus på seksualitet og seksualitetens generelle betydning for mennesker – uanset alder, handicap eller kognition.

I 2018 gik hun (deltids) selvstændig, og udarbejder blandt andet workshops, undervisning og oplæg til plejecentre, skoler, i børnehaver og på bosteder for med mennesker funktionsnedsættelse. 

Mai har en meget normkritisk tilgang til køn og seksualitet, og arbejder målrettet for at bryde med kønnede normer.

Mai er forperson i Seksualvejlederforeningen, som er en forening bestående af ca. 350 seksualvejledere med grunduddannelser som pædagoger, lærere og social – og sundhedsassistenter.

Hun har desuden skrevet LGBT-børneeventyret ”Prinsessen, som var alene”.

Hjemmeside: www.seksualvejledning.dk

Mail: kontakt@seksualvejledning.dk

 

Maja Bavngaard

Maja Bavngaard har været HR Manager i Abakion siden år 2000 og fulgt virksomhedens vækst fra 30 til 100 medarbejdere. Med udgangspunkt i ledelsesfilosofier vil du høre om konkrete eksempler på initiativer og cases, der afspejler en virksomhedskultur med fokus på medarbejderen.

Du kan læse mere om Maja her: abakion.dk

Manu Sareen

Manu Sareen er opvokset på Amager, hvor familien flyttede til fra Indien i 1971. Manu Sareen er uddannet socialpædagog, konfliktmægler, og coach. Han læser desuden til traumaterapeut og sexolog i dag.

Sareen er foredragsholder, coach og underviser, ligesom han har skrevet flere fagbøger, blandt andet en bog om tvangsægteskaber samt 23 børnebøger. Derudover er han for tiden aktuel med en ny bog omkring ADHD, som han selv er blevet diagnosticeret med som voksen.

Kontaktoplysninger:

https://manu.dk/

Marie-Claire Ansager

Marie Claire Andsager, KommunikationsBureauet, Kommunikationsrådgiver og coach i personlig branding.

Marie-Claire Andsager har i mere end 15 år arbejdet med branding og storytelling for virksomheder og organisationer. Hun lærer mennesker at kommunikere stærkt og personligt – ved at styrke troen på egne kompetencer og værdier – så du kommer hurtigere og mere effektivt frem til det ønskede resultat.

Læs mere her: www.kommunikationsbureauet.dk

Kontaktinfo: marieclaire@kbureauet.dk

+45 21 96 29 11

Malene Bendtsen

Malene lavede sit første bogkursus og bibliotek som 8-årig for de andre børn på vejen.

Passionen for bøger har varet ved men karrieren tog en lang omvej, før Malene tilfældigt endte som CEO for Saxo.com i Sydamerika.

Hun har en bred uddannelse, herunder HD i Ledelse og Organisation samt Executive MBA. Hun har været revisor, it-underviser, strategichef i Tryg og haft en masse andre roller gennem sin karriere. Idag er hun digital nomade på deltid og rejser i længere perioder med laptoppen under armen. Hun hjælper andre frihedssøgende selvstændige med at etablere deres undervisningsvirksomhed online og bygge deres personlige brand gennem bogudgivelser og online kurser.

Malene har været redaktør på over 30 fagbøger de seneste år og wing-woman for både danske og udenlandske forfattergrupper. Hun er selv forfatter til bogen ‘Marketing Made Human’ og vært for podcasten af samme navn.

Kontakt:

Telefon: 50180599 Mail: mb@malenebendtsen.com Web: Selvudgivelse.dk/forfatter  og malenebendtsen.com Instagram: @malenebendtsen Facebook: @malenebee

Mette Schnipper

Jeg startede som 19 årige med at være selvstændig, men i 2008 måtte jeg erkende, at kroppen ikke kunne holde til det. 2012 blev jeg enke og stod tilbage med vores lille dreng på 5 år. 2015 fik jeg bevilliget flexjob.
Trods disse bump på min vej har jeg valgt, at livet skal indeholde Små og Store mirakler.
Derefter har jeg arbejdet med Netværk, ledelse og vækst i virksomheder.
Ved at bruge mine intuitionen skaber jeg værdier og åbner muligheder, mellem folk både for erhverv og private.
De små og store mirakler ligger i mig, for dem bestemmer jeg selv hvad skal være og min egen fortolkning af hvad er småt og hvad er stort.
Til sidst vil jeg gerne sige at lykken er at kunne finde disse mirakler og bruge dem når tingene ikke altid går efter planen.
 
Kontakt info 
Mette@speedleads.dk
Mobil nummer 20 86 60 60

Michael Andersen

Michael Andersen er nok det nærmeste Danmark kommer på en rigtig ledelsesguru. Han har arbejdet med topchefer og high performere i mere end 25 lande og er uddannet fra HARVARD og INSEAD og har været rådgiver i nogle af verdens største organisationer. Han har sin baggrund på plads med bl.a. 10 år i Forsvaret og en fortid som Koncerndirektør HR i Bunker Holding A/S (omsatte for DKK 67 mia i 2013).

Til dagligt arbejder Michael Andersen som ekstern lektor og advisor i klinisk ledelses- og organisationspsykologi.

Michael Andersen er en af Danmarks førende ledelseseksperter, men det gør ham ikke til en tør kiks. Tværtimod! Michael er top underholdende. Michael Andersen har i de sidste mange år arbejdet med udviklingen af ledelsesfilosofien Compassionfokuseret Ledelse, og udgav i foråret 2015 bogen Compassionfokuseret ledelse – bundlinje gennem selvledelse og medfølelse. Resultaterne af Michael Andersens arbejde har været fantastiske og resulteret i at ministre og internationale topchefer har inviteret Michael Andersen indenfor.

Som foredragsholder er Michael Andersen bragende underholdende. Han kan med sin tunge faglighed og sin ydmyge, selvironiske lune, formidle et kompliceret stof på en inspirerende måde, hvor tilskuerne både griner, reflekterer og tager læring.  

Kontakt-info
Tlf. 70275097
Mail: kontakt@strongmind.dk
www.strongmind.dk/Michael-Andersen

YouTube Kaffemøde kanal: https://www.youtube.com/results?search_query=michael+andersen+kaffem%C3%B8de

Morten Schebye

Morten er skaber og ejer af Q10-Solution.

Han er manden bag udviklingen af Q10-Solutions metode og har med kurser, workshops og foredrag praktiseret metoden i flere år med stor succes, både for borgere i kommuner og på ledelsesniveau.

Morten har over de mange år, han har været sammen med mennesker, som leder, som far, ægtemand, søn og bror, altid haft en nysgerrighed omkring menneskelig adfærd. Helt fra han var stor dreng, han har været nysgerrig på, hvorfor mennesker gør, som de gør.
Han studerede adfærden, specielt når den disharmonerende med det, der blev sagt.

Tilbage i 2013 sammensatte han sin viden fra eget liv og uddannelser med alle de teorier, han havde samlet fra historien, filosofien, psykologien, fysiologien, antropologien, hjerneforskningen mv. og skabte Q10-Solutions metode.
En metode der i dag har hjulpet mange til et liv uden stress, angst, depression og PTSD – og et liv der ikke styres af diagnose.

Morten er blevet omtalt som den danske Tony Robbins, og kan med sin direkte og umiddelbare tilgang gøre meget komplicerede ting enkle og forståelige.
Han elsker at gøre hjernen til en positiv aktør, og under titlen “Slip din mentale håndbremse” som et gennemgående tema for alle hans kurser er, at gøre den enkelte til herre sit eget liv.

Kontakt-info:
Morten Schebye        
Morten@Q10-Solution.dk
Tlf: 31610082
Q10-Solution.dk

Palle Bo

Palle Bo har produceret radio i hele sit voksne liv. Med en baggrund i reklamebranchen startede han med at lave radio i 1985, og podcasts i 2006.

Han er medstifter af Radio ABC Gruppen, der blandt andet driver 17 radiostationer og manden bag TelefonJokes med Palle Bo.

I sin radiokarriere har han været radiovært, producer, salgschef, programchef, radiochef og siden 2016 også RadioVagabond. Mens han rejser non-stop driver han sit firma, Radioguru som digital nomade, hvor han blandt andet producerer internationale podcasts for LEGO.

Med Radioguru har han vundet Prix Radio Awards fem gange i perioden 2010-2015, Creative Circle Awards i 2012 og 2019 og være finalist ved Cannes Lions i 2011. 

I sin podcast Radiovagabond dokumenterer han sin rejse, taler med de lokale og fortæller en masse om de steder han besøger.

Kontaktinfo:

mail@radioguru.dk
https://Radioguru.dk
https://Radiovagabond.dk
https://www.linkedin.com/in/PalleBo

Peter Rydahl Mols

Peter er 39 år, vokset op i Billund, har en kandidatgrad fra Reykjavik Universitet og bor i dag i Søborg med sin kæreste og 2 døtre.
I 2002 begyndte han at arbejde med træning og undervisning, og siden 2004 har han arbejdet med
salg. Han har holdt sig meget nært til disse to vertikaler, således har salgscoaching været en stor komponent i hans professionelle virke.
Gennem de sidste 15 år har han været indenfor i 6 forskellige industrier: Luftfart, retail,
consulting, SaaS, olie & gas og medtech. Det har været spændende og lærerigt at opleve disse industrier på nært hold. Det har også givet indsigt og forståelse i forskellige salgstilgange og –
cyklus. Ligeledes har han lært hvor ens salg er, selv på tværs af industrier. Til syvende og sidst er
det én person som køber af en anden, på den måde er salg ret enkelt.
Dertil kommer hans store passion for løb.
Igen på grund af den mentale del af løbet. Han har løbet marathon, ultramarathon og
kyst-til-kyst hvor han lærte meget om effekten af vedholdenhed og disciplin. Hans ven Kristian gav ham et gammelt citat ’Marathon vindes i hverdagene’, og sådan forholder det sig med alle ting i verden. Det citat, hans oplevelser med løb og hans baggrund som underviser og coach har han samlet i ét produkt: GrowingHabits
Udover metoden som han lærte gennem egen erfaring har han tilføjet centrale aspekter fra
forskning – særligt psykologi. Helt konkret Daniel Kahnemans forskning i Behavioural Economics og de systematiske tankefejl vi som mennesker fra naturens side hælder mod.
Som tredje og sidste ben til at fremme adfærdsforandringer og holde fast i dem inddrager han
filosofi – specifikt stoisk filosofi. De gamle grækeres tankegang var meget praktisk og betyder at vi
kan bruge deres tekst som input og vejledning til at fremme sindsro og ligevægt, særligt når vi
oplever modgang.
Således fusionerer han sine erfaringer med ny forskning og ældgammel filosofi for således at
skabe en unik metode som gør os i stand til at skabe varige adfærdsmæssige forandringer – vaner.
Vanens magt er stærk, og således er han besat af missionen om at bygge gode vaner bevidst og
derved tage kontrol over vores liv og adfærd og skabe det som vi hver især ønsker os mest:
Et godt liv.

Kontaktinformationer:

Peter Rydahl Mols
Founder & Habit coach
Growing Habits
Mobile: +45 3162 6668

Richi Wagner

Richi Wagner, 56 år ung, bosiddende i Sydafrika

Richi har været meget rundt i både verden og arbejdslivet, og har levet efter devisen ”jeg vil hellere fortryde de ting jeg HAR gjort (prøvet), end de ting jeg ikke har gjort (prøvet)”

Han kom til Sydafrika på ferie som 19 årig og endte med at blive i 10 år. Her havde han jobs de første 2-3 år og var derefter selvstændig med autoværksted-restauranter-import/eksport.

Senere brugte han 6 år i Danmark med eget værksted, som han solgte og rejste til Sydafrika (igen), købte en gammel Land Rover og kørte tilbage til Danmark.

Når han sad på et fly mellem sine 2 hjemlande, tænkte han ofte ”hvor er det fantastisk at vi på blot 12-14 timer kan komme fra Sydafrika til Danmark…..MEN hvor går vi glip af meget…..alt det der er imellem disse to destinationer, så nu var det tid at opleve det.

2004 deltog Richi i Robinson… En oplevelse der gjorde ham mere opmærksom på egne værdier og tro på selvet.

Han har boet i Spanien, hvor han havde en cafe, har boet og arbejdet i Tyrkiet, men Afrika har hele tiden kaldt.

Mens Richi arbejdede som daglig leder i en større dansk taxa virksomhed, startede han samtidig Richis Afrika. Et firma der giver gæster mulighed for at opleve den fantastiske afrikanske natur helt tæt på.

Som deltager….ikke som tilskuer…..

Richi har næsten altid været selvstændig, og er iværksætter af natur.

I 2020 flyttede han med sin kone (Lene) hjem til Sydafrika, til deres dejlige hus i Bushen.

Sofiia Bjerre

Sofiia Bjerre er intuitiv rådgiver og business coach samt stifter og indehaver af WISE Academy, som siden 2018 har guidet sensitive selvstændige til at genkende vejen til succes i biz og base. 

Sofiia har været selvstændig næsten hele sit arbejdsliv, og er selv sensitiv, men har ikke altid vidst det. At genkende styrken i de sensitive talenter, og implementere dem i sin forretning, og i sine metoder, gjorde at hun kunne bytte underskud, manglende tid og økonomisk knaphed ud med meningsfyldt overskud og frihed.

Sofiia har været business coach siden 2011, og har ud over sin online forretning og kurser, en del rådgiving i start ups omkring strategi og afklaring. Hun har desuden haft bestyrelses- og advisory board-poster.

Kontakt-info:

sb@sofiiabjerre.dk
Mobil: 4299 8862
www.sofiiabjerre.dk

Suezanna Zenani

Suezanna er uddannet fotograf i 2013, og har lige siden leveret meget stærke, varme og ærlige billeder.

Hun har boet udenfor Danmark samlet i 7 år, hvoraf de sidste 4 var i Sydafrika. 5 gange har hun startet op i et nyt land, uden sikkerhedsnet, uden at have et sted at bo, uden job eller venner til at hjælpe i gang. Hendes komfortzone er hendes legeplads, og hun brænder for at vokse indeni og hjælpe andre til at gøre det samme.

Hun elsker det SKÆVE, det SKØRE, det ANDERLEDES – Det som alle andre glor mærkeligt efter.

Hun har altid selv har været anderledes og ikke altid accepteret af samfundet og sit eget nærmiljø.

Idag synes hun det er fedt at være på tværs – at det er fantastisk at skille sig ud, og også lidt sjovt nogle gange at provokere for at få budskabet ud….

Hendes personlige kvindebillede danner grundlag for Zenani’s vision, hvor hendes billeder bliver skabt med en kærlighed for kvalitet, autencitet og livets energi i øjne og udtryk.

Kontakt-info
www.zenani.dk
suezanna@zenani.dk
+45 251 777 92

Terriik Pharell Karlsen

Terriik læste på et tidspunkt i en bog, at når man som menneske oplever en stor og livsændrende krise, så er det her man har mulighed for at skabe en indre udvikling eller som Terriik erfarede en indre oprydning. Med 18 års hardcore misbrug og kriminalitet så hans verden på ingen måder ud til at skulle ændre sig. Med de mange negative overbevisninger som han igennem hele sit liv havde tillært sig, var han mere overbevist om, at han aldrig skulle få lov til at opleve hvad livet også havde at tilbyde af gode ting og oplevelser.

D. 2. maj 2014 skete der et eller andet dybt i ham, som han ikke kunne forklare, men en følelse af, at han får lov til at møde sig selv på ny. Siden den dag i 2014 har Terriik bevist valgt at arbejde med det som lægger hans hjerte nærmest;

Personlig udvikling i hans eget og andres liv.

Som coach og rådgiver arbejder han med fokus på fysisk velvære og mentalt overskud og personlig udvikling fra en mere åben tilgang til vores mentale overskud, som bla. handler om kropshealing samt spirituel og personlig rådgivning. Den røde tråd er Empowerment via holistisk supervision.

Terriiks vision er at inspirere personer til at opnå en optimal balance i deres fysiske velvære og mentale overskud, hvor kroppen ses som en helhed. Han har gennem sine 6 år som clean og ædru taget forskellige kurser og uddannelser som coach, interventions-coach, healer, clairvoyant, mindfulness udøver og mentor for andre misbruger.

Hans store passion er musik – fra 2016-2017 havde han et større sammenarbejde med et amerikansk pladeselskab som resulterede i radio rotationer i New York, Florida, Seattle, Danmark, Australien og England samt tourne med Rasmus Nøhr og Bo Evers. Efterfølgende blev et nyt indre kald født i ham, som gør, at han i dag lever sit liv ud fra det han ønsker – at skabe inspiration, motivation og åbenhed i vores samfund, hvor alle er lige og sammen kan løfte hinanden ud fra hver vores historier og kompetencer.

Kontakt-info:
Terriik Pharell Karlsen
Tlf 28572408
mail@terriik.com
www.terriik.com

Thomas Berg Nielsen

Thomas livsmission er at skabe en forandring for 5 million mennesker, ved at ændre måden vi lever
arbejder og uddanner os sig på.
Når du arbejder sammen med Thomas, vil du opdage hvordan fundamental forandring ser ud, smager og
opleves. Transformation er en nøgleord i alt Thomas arbejde, som moderator, facilitator, foredragsholder
og community-builder. Det er et bevidst valg du tager, når du vælger at samarbejde med Thomas – for
forandringen sker.
Vi skal ændre måden vi lever, arbejder og uddanner os på i dag. Thomas er hele vejen din guide i den rejse,
hvor han viser dig vejen ind til din fremtidssans og hvordan du lærer at stole på den. Han har en special
evne til at kunne få dig til at se og tro din fremtidssans, så du skaber den nødvendige forandring som du
skal bruge i dit event, opgave eller fællesskab.
Han har selv siden 2019 skabt en stor forandring i hans egen måde at leve, arbejde og uddanne sig på. Det
betyder at han hver dag er nysgerrig for at lære nye måder i hvordan vi skaber et bære- og væredygtigt liv.
Med femten år som leder, forælder og frivillig i uddannelsesverdenen, har han stor indsigt i og overblik
over forandringen som uddannelsesverdenen står overfor.
Han har gået på Highschool i USA og taget en del af sin læreruddannelse udenfor Wien i Østrig. De ophold
har vist ham, hvor meget vi skal bruge storytelling og playfulness, for vi har glemt at lege og fortælle gode
historier.
I arbejdet med Thomas viser han dig, hvordan du kan forandre dit mindset og giver dig indblik hvilke
fantastiske evner du allerede besidder. Det skaber bedre events, opgaveløsninger eller fællesskaber.

I skabelsen af "Fremtidssans Akademiet" sammen med to fremtidsforskere, vil han vise vejen til en ny
retning og et nyt mindset indenfor uddannelse. Det gør han ved at skabe partnerskaber og fællesskaber –
lokalt, nationalt og internationalt. Der er et skrigende behov, for at gå fra vores hoveder ned i hjertet, især
for at træne "det hele menneske" i en tidlig alder.
Thomas har to fantastiske døtre og en kone – Henriette, som er hans Nordstjerne. Han elsker at komme
tilbage til USA for at besøge sin værtsfamilie fra AFS og at stå på ski i Østrig – begge lande hans andet hjem.
Den bedste måde han tænker på er, når han sidder i en kajak, står på et padleboard eller går en lang tur.

Kontakt-oplysninger: 
Thomas Berg Nielsen 
Moderator, Facilitator & Foredragsholder

Co-founder af Fremtidssans Akademiet
Lets Do Better Consulting
__________________
Mobil: (+45) 27120100
tbn@letsdobetter.dk
www.letsdobetter.dk

CVR: 41041773
Østervej 3
2750 Ballerup
Denmark

Torben Villekjær

Torben er projektleder, foredragsholder, psykoterapeut, forfatter og freelance-journalist

Han har måttet stå på egne ben, siden han var 12 år gammel. Han færdedes i de kriminelle miljøer og rocker kulturen. Han har været fuldgyldig rocker i to klubber, hvoraf den ene var en international klub med 12 afdelinger i norden.

Udover at have hjulpet Ulrik Wilbek og Viborg kommune har givet indspark til mange andre kommuner, som konsulent i forhold til håndteringen af diverse problemstillinger. Ligeledes har han gæstet Christiansborg i forbindelse med bandepakkerne som er rullet ud i forhold til rehabiliterings-indsatsen.

Torben grundlagde sin virksomhed ’HeadON,’ da han syntes, at vi som samfund bør, kan og skal gøre det bedre, når unge kriminelle skal hjælpes. I HeadON fokuserer man på at tage ved lære og udvikle indsatserne i systemet, i stedet for afvikle, når de unge skal hjælpes. Torben har i samarbejde med andre arbejdet meget med ’Den gode løsladelse’.

En af de problematikker Torben arbejder med, er blandt andet, at de unge løsladte har en kæmpe
ensomheds-følelse og intet reelt netværk har, når de mennesker som arbejder professionelt med dem, går hjem og holder fri.

Kontakt-info 

Mailadresse: tcb@headon.dk 
Tlf : 22 59 59 63 
Hjemmeside: https://headon.dk