Inspiring Connections

Inspiring Connections SÆRARRANGEMENT

København 13. januar 2022 kl. 17.00 - ca. 20.00

Velkommen

Som altid vil arrangementet være bygget op af 

  • Velkomst
  • 1-2 korte oplæg eller foredrag
  • Netværkssamtaler
  • Musikalsk indslag
  • Fri ”mingling”

Manu Sareen

Hører du overhovedet efter?

For få år siden fik Manu stillet diagnosen ADHD. Det første han tænkte var; hvordan kan jeg have en børnesygdom? Men han blev klar over, at rigtig mange voksne mennesker lever med ADHD. han ville ønske, at han havde kendt til sin diagnose tidligere i livet, så uroen, melankolien og det indre kaos havde fået en forklaring.
Her fortæller han historien, om at leve et liv med ADHD uden at vide det, om en grundlæggende ensomhed, der knytter sig til at føle sig anderledes og om de enorme omkostninger det har haft for ham at overskride sine egne grænser igen og igen, og aldrig kunne sige nej til en udfordring. Han fortæller også om styrkerne ved ADHD; jernviljen, gåpåmodet og kreativiteten.

Manu har skabt en politisk karriere og et succesfuldt forfatterskab, men på trods af succeserne, er der også en anden side. Diagnosen har kostet ham dyrt, både professionelt og privat, forliste ægteskaber og tabte jobs og venskaber. Flere gange har han truffet afgørende valg i sit liv, som bagefter har været uforklarlige for ham selv, og har siddet tilbage dybt forundret og forvirret med et smertefuldt sind.

”Jeg fik et godt valg, og jeg vidste, at Margrethe Vestager måske ville ringe og spørge, om jeg ville være minister. Men jeg vidste også helt intuitivt, at hvis hun spurgte, ville risikoen for, at det ville gå galt, være stor. Jeg aftalte med min daværende kone, at hun skulle hjælpe mig med at sige nej, hvis hun ringede. Vi vidste efterhånden begge, at sindet var skrøbeligt, egoet var villigt, og evnen til at mærke, hvornår jeg havde brug for at sige stop, var ikke til stede.”

Læs mere om Manu Sareen på siden Oplægsholdere.

Mod solen

Mod solen er en Duo som består af Brian Høiberg og Kristina Nordahl. Den musik de spiller ligger inde for singersongwrite-genren med en lille strejf af jazz, pop og blues. Igennem musikken rammer de alt lige fra den sprudlende livsglæde til humor, selvironi og melankoli.

De spiller i forbindelse med deres optræden hos Inspiring Connections udelukkende deres egen musik, men ellers spiller de ofte på strandcafeer og til private fester, hvor de laver en blanding af egne numre og covernumre af kunstnere som Tina Dickow, Lisa Ekdahl, Hindi Zarah, Maria Key, Norah Jones, Bob Marley, TV2, Kim Larsen, Anne Linnet, Sanne Salomonsen, Søs Fenger, Jack Johnson, Ed Sheeran, Katie Melua, Bill Withers, danseorkestret, Jason Mraz m.fl.

De optræder også med band hvor de laver mere dansevenlig musik.

Tilmelding

Kommer snart

Tilmelding

Ved tilmelding bliver du samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Det kan du altid framelde dig i bunden af mailen.