Inspiring Connections

Inspiring Connections på Værftet

Carlsensvej 4 i Køge – 1. september kl. 17.00

Velkommen *SLUT*

til det første af en lang række Inspiring Connections arrangementer.

Som altid vil arrangementet være bygget op af 

  • Velkomst
  • 1-2 korte oplæg eller foredrag
  • Speed-samtaler
  • Musikalsk indslag
  • Fri ”mingling”

Ved dette første arrangement i Køge har vi været særligt omhyggelige med at vælge det perfekte sted, tid og indhold:

Læs mere om Værftet i Køge.

Arbejdsglæde og medarbejdermotivation ved Maja Bavngaard

Hvordan tænker en ledelse omkring sine medarbejdere og hvilke tiltag har en arbejdsplads taget for at Great Place to Work giver den titlen ”Danmarks Bedste it-arbejdsplads” i 2019?”.

Maja Bavngaard har været HR Manager i Abakion siden år 2000 og fulgt virksomhedens vækst fra 30 til 100 medarbejdere. Med udgangspunkt i ledelsesfilosofier vil du høre om konkrete eksempler på initiativer og cases, der afspejler en virksomhedskultur med fokus på medarbejderen.

Du kan læse mere om Maja her: abakion.dk

Oplæg om præsentationsteknik ved Asger Lindholdt

Drømmer du også om at gøre at en større forskel og skabe mere værdi når du præsenterer? I dette ca. 30 min. oplæg fra foredragstræner Asger Lindholdt får du foredragssystemet 4S. Det vil hjælpe dig med at skabe en fantastisk struktur på dine foredrag/oplæg så du kan give dine lyttere følgende i forbindelse med dine foredrag: 

  • En fængende start der skaber nysgerrighed
  • Værdi, information og underholdning undervejs 
  • Inspiration og motivation til at tage handling på dine råd  

Asger Lindholdt har oprindeligt en baggrund som ingeniør og PhD, men har de sidste 5 år hjulpet mange hundrede mennesker, organisationer, virksomheder, entreprenører, akademikere og TEDx talere til at formidle deres historier og viden. Du kan læse mere om Asger på hans hjemmeside talerne.dk eller hans LinkedIn profil.

Musik med BYORN GOLD

Bjørn Guldager (med kunstnernavn BYORN GOLD), kommer og underholder med sange fra sit debutalbum STYLES.

Albummet – og titlen på det – er en hyldest til mange af de musikgenrer som har inspireret dagens musik, så vi kommer forbi både country/folk, og pop/rock undervejs. Og hvis man stadig har en CD-afspiller i billen, så er der mulighed for at købe eller vinde en CD på dagen.

Se mere på www.facebook.com/ByornGold.

Værftet i Køge

VÆRFTET er det nye kontorhotel i Køge og ligger smukt nede ved Å-havnen. Den gamle bådehal på 260 m2 er flot istandsat og rummer et unikt kontorfællesskab med 20 pladser, en foredragssal med plads til 50, reception, 3 mødelokaler, garderobe, lounge mm.

Carlsensvej 4
4600 Køge